EL ENEMIGO. ARTS VISUALS

A càrrec d'Arrieta / Vázquez

Dia: 26/05/2018 | Hora:20:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 20 h

"El enemigo" emergeix com un retrat oblic, entre la ficció i la realitat, d'una generació de productors culturals del context local Barceloní. Cultura pop, biopolítica o revolució són eixos des dels que dialoga o el cos discursiu d'una pel·lícula que s'interroga per la figura de l'enemic en les societats tardocapitalistes contemporànies. "El enemigo" és un projecte que els artistes tenien en marxa quan van arribar a Barcelona durant l'estiu del 2008 i que ara revisen segons el panorama de l'actualitat barcelonina d'una dècada després.

Vicente Vázquez i Usue Arrieta han estat col·laborant des de 2002 sota diferents denominacions. Formats com a artistes visuals, les seves contribucions als camps de la imatge-temps, de la producció d'objectes, d' allò visual, sonor i de la formulació social s'han mostrat en institucions públiques i privades nacionals i internacionals, així com a festivals de cinema. Com a expansió de la seva pràctica col·laborativa el 2013 co-fundar Tractora Koop. E., una cooperativa d'artistes basada en el model operatiu de les cooperatives de camioners.

En col·laboració amb Homesession


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR