HACER QUE LA NIEVE ARDA. ARTS VISUALS

A càrrec d'Eduardo Hurtado, en col·laboració amb Jesús Alcaide

Dia: 26/05/2018 | Hora:20:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 20 h

La peça " Hacer que la nieve arda" és un exercici conclusiu dels treballs realitzats en els últims 5 anys entorn a les coreografies socials del poder i el cos com a espai atapeït. Es tracta d'una peça escènica/performativa que sorgeix dels textos i accions de "Ruido. Nieve y la conducta de los animales". Durant la seva residència a Nauestruch, l'artista pretén compartir la tècnica i posar-la en tensió amb col·lectius i altres agents locals. La tècnica, en qualsevol situació, existeix per ser desbordada. Per a això hi són els jocs. Per això jo ha la neu. Per això fem que cremi.

Eduardo Hurtado és llicenciat en Belles arts i postgraduat en Història Contemporània per la EHU on és investigador del grup en història contemporània Experiència Moderna i d'AHOA - Arxivo de la Memòria. El seu àmbit d'acció se situa en l'anàlisi dels processos de conformació de la imatge en relació a l'aprenentatge dels gestos tècnics, l'experiència corporal i les narratives de la instrucció partint d'una perspectiva de gènere. Ha exposat el seu treball com a artista en diferents contextos, espais, fires i centres d'art, com l'Institut Cervantes de Berlín, el Centre Párraga, Windsor Kulturgintza, Ennuvoli o el Museu Guggenheim de Bilbao entre d'altres.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR