DISCONTINIUM. ARTS VISUALS

A càrrec d'Ikram Bouloum Sakkali

Ikram Bouloum presenta un fragment de la seva investigació titulada Discontinium i que desenvolupa a Nauestruch des del gener de 2018. Es tracta d’una investigació teòrica de caràcter crític i assagístic entorn de diferents qüestions relacionades amb les creacions musicals actuals i els discursos que plantegen. Amb un plantejament crítica i conscientment situat des de la seva formació i la seva condició identitària, a Bouloum li interessa analitzar la contemporaneïtat i els seus discursos d'una forma transversal. Les seves principals línies d'investigació teòrica se centren en la música electrònica d'última tendència, en l'art i en els discursos postcolonials.

En aquest cas, Ikram Bouloum proposa una instal·lació audiovisual i immersiva al soterrani de les oficines de l’Estruch en la que posa en joc part de l’imaginari visual i sonor que forma part de la seva investigació.

Ikram Bouloum Sakkali (Vic,1993) és estudiant d'Humanitats a la UPF (2011-2017), és especialitzada en estètica moderna i contemporània. Ha sigut becària en institucions com el CCCB (Centre de documentació i Debats, 2014) l'Institut d'Humanitats (2015-2016), el Primavera Sound (Departament de premsa, 2017) i LOOP Barcelona (2016-2017). És col·laboradora assídua en diversos mitjans, entre ells TIUmag i Gent Normal, on porta la secció de clips imperdibles. Treballa pel Club Marabú com a fotògrafa, per la cooperativa de gestió cultural i d'esdeveniments musicals L’Afluent i pel segell de música Modern Obscure Music

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 14 d'abril de 2018
Horari: A les 18 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació