CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES DE CIRC A L'ESTRUCH

A partir de: 05/02/2018   Fins: 05/03/2018 | Hora:09:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


RESIDÈNCIES DE CIRC A L'ESTRUCH
INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

Període: de setembre de 20
18 al juliol de 2019

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica. Des de l'any 2015 s'estan realitzant residències de creació a la Vela, espai que se suma a les sales d'assaig ja existents i el teatre.

Obrim convocatòria per la temporada 2018-19, pel període DE SETEMBRE DE 2018 AL JULIOL 2019. A més de la cessió d'espais tècnicament dotats, l'Estruch ofereix a les companyies assessorament artístic personalitzat per tal de detectar els aspectes que poden millorar de cada projecte i donar les eines per fer-ho efectiu. Aquest assessorament estarà guiat pel Jordi Gaspar, director artístic de circ de l'Estruch i per l'equip de gestió del centre. L'assessorament se centra en qualsevol àmbit de les diferents fases de la producció: creació artística, gestió, o qualsevol aspecte tècnic que envolta una creació de circ.

Les companyies que siguin seleccionades en aquesta convocatòria també podran accedir als allotjaments amb cuina, que SEMPRE S'HAURAN DE COMPARTIR amb altres artistes. Aquest servei s'oferirà en funció de la seva disponibilitat.

PER SOL·LICITAR UNA RESIDÈNCIA consulteu les Bases d’aquesta convocatòria que trobareu al final a l’apartat: DOCUMENTS RELACIONATS i empleneu la fitxa de sol·licitud que hi ha en aquest mateix apartat i envieu-la per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el dossier del projecte (no superior a 3M)

LA CONVOCATÒRIA RESTARÀ OBERTA DEL 5 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ DE 2018. ELS PROJECTES SELECCIONATS ES FARAN PÚBLICS EL 23 DE MARÇ DE 2018 AL WEB DE L'ESTRUCH www.lestruch.cat


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
CAT - BASES CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES DE CIRC
CAT - Fitxa de sol·licitud de residències de circ
EN - CALL FOR CIRCUS RESIDENCES
EN - Circus residency application form
ES - BASES CONVOCATORIA RESIDENCIAS DE CIRCO
ES - Ficha de solicitud residencias de circo

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5