CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS DIGITAL A MEDIAESTRUCH

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS DIGITAL A MEDIAESTRUCH
INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica.

Obrim convocatòria pública per la temporada 2018-19, pel període: DE SETEMBRE DE 2018 A JULIOL DE 2019.

Les companyies que siguin seleccionades en aquesta convocatòria a més del medialab i la sala mulitmèdia podran accedir, segons projecte i disponibilitat, a d'altres serveis del centre com són: sales d'assaig, teatre o allotjaments, QUE SEMPRE S'HAURÀ DE COMPARTIR AMB ALTRES ARTISTES.

PER SOL·LICITAR UNA RESIDÈNCIA consulteu les Bases d’aquesta convocatòria que trobareu al final dins de: MÉS INFORMACIÓ (en català, castellà i anglès) i empleneu la fitxa de sol·licitud que hi ha en aquest mateix apartat i envieu-la per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
> adjuntant el dossier del projecte (no superior a 3M)

LA CONVOCATÒRIA RESTARÀ OBERTA DEL 5 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ DE 2018. ELS PROJECTES SELECCIONATS ES FARAN PÚBLICS EL 23 DE MARÇ DE 2018 AL WEB DE L'ESTRUCH www.lestruch.cat.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

De dilluns 5 de febrer de 2018 a dilluns 5 de març de 2018

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació