CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES DE SABADELL OBERT

A partir de: 05/02/2018   Fins: 05/03/2018 | Hora:09:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

Sabadell Obert és el projecte de residències de treball i d
'exposició endegat per la NauEstruch de la Fàbrica de Creació d'Arts en Viu L'Estruch i el Museu d'Art de Sabadell l'any 2012; específicament orientat al foment del teixit artístic sabadellenc. Sabadell Obert és un instrument per donar suport a les pràctiques artístiques contemporànies i multidisciplinars a la nostra ciutat oferint espai de treball a artistes i col·lectius de Sabadell així com la difusió de la seva obra.

Nauestruch és l'àrea especialitzada en arts visuals i performance, amb especial interés en propostes al voltant de polítiques del cos i que també compta amb la Convocatòria d'Arts Visuals per a artistes de fora del territori sabadellenc.

El Museu d'Art de Sabadell entén com a prioritari i indispensable en el seu projecte de treball la vinculació amb l'art actual de la nostra ciutat des del mateix moment de la seva concepció i que abraci el trajecte sencer de la creació, col·laborant amb els artistes, produint i divulgant la seva obra més recent.

Un/a dels/les beneficiaris/es de Sabadell Obert serà escollit/da gràcies a un premi específic dins el programa Art Emergent Sabadell, convocat per l'Acadèmia de Belles Arts, al marge d'aquesta convocatòria.

PER SOL.LICITAR UNA RESIDÈNCIA consulteu les Bases d’aquesta convocatòria que trobareu al final a l’apartat: DOCUMENTS RELACIONATS i empleneu la fitxa de sol·licitud que hi ha en aquest mateix apartat i envieu-la per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el dossier del projecte (no superior a 3M)

Organitzador: Museu d'Art de Sabadell (MAS) - Casa Turull


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES "SABADELL OBERT"
Fitxa sol·licitud residències Sabadell Obert

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5