ONE WRITES AND IN THE END THE LETTERS BURN SOMEWHERE ALONG THE WAY. PERFORMANCE

A càrrec de :Michael Beron, Samuel Parfitt i Adrian Schindler

Dia: 07/04/2018 | Hora:18:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 18 h

"One writes and in the end the letters burn somewhere along the way" (Un escriu i al final les cartes cremen de camí en algun lloc) és una performance col·laborativa i un projecte d'investigació que analitza els mecanismes i desitjos en joc quan estem davant de documents històrics. Partint d'una col·lecció de cartes escrites pel besavi d'un dels integrants del grup durant la segona guerra mundial, la peça té una estructura oberta basada en la improvisació, lectures i converses informals, centrant-se no només en el contingut de les cartes, sinó també en la seva atracció específica i les expectatives del propi públic.

Michael Beron és dramaturg i escriptor. Treballa en la intersecció del teatre, la teoria cultural i l'activisme polític. Samuel Parfitt és performer i investigador. Està interessat en les dinàmiques socials del storytelling (la narració d'històries) i el seu paper per la creació de comunitat dins l'àmbit museístic. Adrian Schindler és artista visual. Indaga modalitats historiogràfiques alternatives amb els mitjans de l'art, i treballa principalment amb performance, vídeo, escriptura i publicacions.

Foto: Axel Lambrette
www.adrianschindler.com
www.egfka.eu

Participant en el Festival Reims Scène d'Europe 2018


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR