WORK INTO THE LIGHT. ARTS DIGITALS. EXPOSICIÓ

Treball en la llum. A càrrec de: Slidemedia. El col·lectiu Slidemedia convida a fer un itinerari per les diferents dependències de L’Estruch durant el qual exhibirà una retrospectiva del seu treball.

Dia: 09/02/2018 | Hora:19:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 19 h

El col·lectiu Slidemedia va iniciar el seu camí pels volts de l'any 2000, però té el seu origen a la galeria local D'Arts, on a mitjans dels noranta hi presentava els primers muntatges visuals amb projeccions de diapositives. En l'actualitat treballa projectes amb enfocaments diversos: des d’instal·lacions artístiques en espais (mappings arquitecturals, projectes interactius, etc.) fins a motion graphics per a espectacles, entre d’altres. Slidemedia convida a realitzar un itinerari per les diferents dependències de L’Estruch, titulat Work into the light (Treball en la llum), durant el qual s'exhibirà una retrospectiva del seu treball mitjançant projeccions, instal·lacions artístiques interactives, screenings, etc., i també es mostraran obres actuals i projectes de futur.

Activitats paral·leles a La Vela:
Divendres 9 de febrer a les 21 h, Umbilical per Albert Pradas (concert de piano)
Dissabte 10 de febrer a les 21 h, AV Live ACT per James Custodio (música + videoprojeccions)

El colectivo Slidemedia inició su camino alrededor del año 2000, pero tiene su origen en la galería local D’Arts, donde a mediados de los noventa presentaba los primeros montajes visuales con proyecciones de diapositivas. En la actualidad trabaja proyectos con enfoques diversos: desde de instalaciones artísticas en espacios (mappings arquitecturales, proyectos interactivos, etc.) hasta motion graphics para espectáculos, entre otros. Slidemedia invita a realizar un itinerario por las diferentes dependencias de L'Estruch, titulado Work into the light (Trabajo en la luz), durante el cual se exhibirá una retrospectiva de su trabajo mediante proyecciones, instalaciones artísticas interactivas, screenings, etc., y también se mostrarán obras actuales y proyectos de futuro.

Col·laboradors:
Galeria SIS


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR