PAINTING ARRANGEMENTS. ARTS VISUALS

A càrrec de :Mar García Albert. Treballar al taller o exposar? Termes antagònics? L’artista Mar García Albert explica els processos i situacions que amaga la mostra artística convencional.

Dia: 16/02/2018 | Hora:17:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 17 h

La forma en la que s'emmagatzemen els quadres en el taller em resulta interessant perquè exclou la idea d'exposició. Tal premissa autoritza un segon nivell de joc en la instal·lació que té a veure amb la lògica dels arranjaments espacials i que implica que els propis quadres, amb els seus bastidors i travessers, són usats com a elements de display, versàtils i mòbils, qüestionant el propi mecanisme d'atribució de valor. L'acció de desvetllar els processos i situacions que l'exposició convencional amaga constitueix un eix central de les meves preocupacions artístiques.

Mar García Albert (València, 1980)
Viu i treballa a París. Amb el Màster creació artística "Espaces, Lieux, Expositions et Réseaux " (espais, llocs, exposicions i xarxes) per la Université París 1 - Panthéon Sorbonne. Ha exposat de manera individual al Parc du Coteau, Arcueil i Li DOC! (París), a la Sala Gran de LaCapella "BCN Producció 15" (Barcelona) i a la galeria Praz Delavallade (París) entre d'altres. La seva obra ha rebut diversos premis i forma part de col·leccions universitàries així com de la Fundació Banc Sabadell i del Centre Nacional Georges Pompidou de París.
www.margarcialbert.com

En col·laboració amb Galeria SIS


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR