ACTIVITATS AL VOLTANT DE LA #PNDANSA (THOMAS NOONE & ROSER LÓPEZ ESPINOSA). DANSA

A partir de: 11/01/2018   Fins: 14/02/2018 | Hora:09:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 9 h

Al voltant de la Producció Nacional de Dansa, que acabarà la seva gira a Sabadell el 18 de febrer de 2018 al teatre Principal a les 18h, s’ha configurat un programa de públics que inclou diferents iniciatives. A Sabadell gaudirem de dos propostes per ampliar l’experiència de la PNDansa:

- Taller Dansa i Eines per a la Composició.
Lloc: sala 1 de l’Estruch. Dia: dimarts 13/2/2018, a les 18h. Aquest taller impartit per ballarins-intèrprets de la PND està adreçat a ballarins, professionals i estudiants de dansa de nivell avançat (+14 anys). Es treballarà amb eines i materials utilitzats a les peces L’estol (Roser López Espinosa) i Many (Thomas Noone).

Per inscriure’s:
Fins el dia 9 de febrer.
Enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Indicant nom i cognoms, edat i procedència ( escola de dansa o explicar breument la formació o experiència en dansa )

- Assaig Obert.
Lloc: Al teatre Principal de Sabadell. Dia: dimecres 14/2/2018, a les 12h. Sessió impartida pels ballarins i el coordinador artístic de la PND que donen eines per gaudir de l’espectacle i conèixer com es cou: com treballa el coreògraf amb els ballarins? Quins altres professinals i artistes intervenen en la peça?

Per inscriure’s:
Assaig obert de dansa adreçat a Centres de secundària http://www.sabadell.cat/ca/educacio-artistica/arts-esceniques/dansa/422-assajos-oberts-a-l-estruch

Sobre la PNDansa:
http://cultura.gencat.cat/ca/departament/estructura_i_adreces/organismes/icec/Produccio-Nacional-de-Dansa/


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR