PERRA DE NADIE. TEATRE

A càrrec de Marta Carrasco. A Perra de Nadie Carrasco rescata dones sorgides d’anteriors muntatges i les encasta en moments d’horror, de denúncia, d’humor, d’incomoditat i de silenci.

Perra de nadie és la darrera creació de Marta Carrasco, una artista que va començar la seva trajectòria coreogràfica el 1995. És autora d’espectacles històrics, com Blanc d’ombra, Mira’m, J’arrive, Aiguardent i Dies Irae..., que l’han convertida en referent imprescindible del món de la dansa. A Perra de Nadie rescata dones sorgides d’anteriors muntatges i les encasta en moments d’horror, de denúncia, d’humor, d’incomoditat i de silenci. Només qui no pertany a ningú, diu Carrasco, “pot arribar al fons de la seva intimitat”. És una peça “en la qual l’artista de 54 anys no dubta en despullar-se físicament i emocional per mostrar sense pudor les seves misèries i frustracions però també les seves enriquidores experiències” (Carmen del Val - El País).

Perra de nadie es la última creación de Marta Carrasco, una artista que comenzó su trayectoria coreográfica en 1995. Es autora de espectáculos históricos, como Blanc d’ombra, Mira’m, J’arrive, Aiguardent y Dies Irae que la han convertido en referente imprescindible del mundo de la danza. En Perra de Nadie rescata a mujeres surgidas de anteriores montajes y las empotra en momentos de horror, de denuncia, de humor, de incomodidad y de silencio. Sólo quien no pertenece a nadie, dice Carrasco, "puede llegar al fondo de su intimidad". Es una pieza “en la que la artista de 54 años no duda en desnudarse física y emocionalmente para mostrar sin pudor sus miserias y frustraciones pero también sus enriquecedoras experiencias" (Carmen del Val - El País).

Fitxa artística:
Marta Carrasco, creació i interpretació
Marta Carrasco, Pep Cors, Antoni Vilicic, dirección
Marta Carrasco, escenografia
Dominique Falda, vigilants de la nit
Pau Fernández i Cía. Marta Carrasco, vestuari
Albert Hurtado, urban coreograph
Quico Gutiérrez, il.luminació
Marta Carrasco, banda sonora
Joan Valldeperas, muntatge musical
David Ruano, fotografia
Antoni Vilicic, producció tècnica

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 19 de maig de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació