FRIDA. DANSA

A càrrec d'Anaïs Nicolas. Frida s’inspira lliurement en la vida i l’art de la pintora mexicana Frida Kahlo i s’impregna de la seva pintura i textos.

Una dona es desperta després d’un accident. Com si es tractés d’un segon naixement, intenta reunir els trossos trencats, comprendre i reaprendre allò que ha perdut. Suspesa en una corda, es veurà amb cor de tallar el cordó i edificar un món nou al seu entorn, una transformació que traduirà les seves sensacions en poesia acolorida. Frida s’inspira lliurement en la vida i l’art de la pintora mexicana Frida Kahlo i s’impregna de la seva pintura i textos. La coreògrafa i ballarina francesa Anaïs Nicolas se centra en el renaixement d’una dona sotmesa al dolor, en la intensa vida que respira la seva obra, i també en la solitud i en l’amor punyent que va sentir per Diego Rivera.

Una mujer se despierta después de un accidente. Como si se tratara de un segundo nacimiento, intenta reunir los pedazos rotos, comprender y reaprender lo que ha perdido. Suspendida en una cuerda, se verá con ánimo de cortar el cordón y edificar un mundo nuevo a su entorno, una transformación que traducirá sus sensaciones en poesía coloreada. Frida se inspira libremente en la vida y el arte de la pintora mexicana Frida Kahlo y se impregna de su pintura y textos. La coreógrafa y bailarina francesa Anaïs Nicolas se centra en el renacimiento de una mujer sometida al dolor, en la intensa vida que respira su obra, y también en la soledad y en el amor desgarrador que sintió por Diego Rivera.

Fitxa artística:
Creació i interpretació: Anaïs Nicolas

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 28 d'abril de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació