OFERIR PARAULES. ARTS VISUALS

EL COSidor de la Performance. Oferir paraules. Acció col·lectiva. Comptant amb la presencia de l’artista sabadellenca Fina Miralles, els artistes convocats compartiran paraules vives i performàtiques en una festa poètica.

L’acció Oferir paraules és un encontre col·lectiu d’agraïment a la força de transformació que tenen les paraules. Comptant amb la presencia de l’artista sabadellenca Fina Miralles, els artistes convocats compartiran paraules vives i performàtiques en una festa poètica que connecta amb la capacitat fèrtil del llenguatge per crear alquímia interna i fer-ne terra col·lectiva. El COSidor de la performance impulsa esferes de treball d’acció per tal d’articular una estructura fluïda de relació entre les diverses activitats i institucions culturals de Sabadell. En la seva primera edició de 2018, girarà entorn del projecte editorial i exposició Fina Miralles. Paraules fèrtils (1972-1917) de la Fundació Ars i Museu d’Art de Sabadell.

La acción Oferir paraules es un encuentro colectivo de agradecimiento a la fuerza de transformación que tienen las palabras. Contando con la presencia de la artista sabadellense Fina Miralles, los artistas convocados compartirán palabras vivas y performáticas en una fiesta poética que conecta con la capacidad fértil del lenguaje para crear alquimia interna y hacer de ello tierra colectiva. El COSidor de la performance impulsa esferas de trabajo de acción para articular una estructura fluida de relación entre las diversas actividades e instituciones culturales de Sabadell. En su primera edición de 2018, girará en torno al proyecto editorial y exposición Fina Miralles. Paraules fèrtils (1972-1917) de la Fundación Ars y Museu d’Art de Sabadell.

FITXA ARTÍSTICA
A cura de: Maia Creus, Assumpta Bassa i Judit Vidiella

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 28 d'abril de 2018
Horari: A les 19 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació