A MUERTE. DANSA

A càrrec de :Hermanas Gestring. Una successió d’esquetxos donen veu i forma a un joc macabre on el descans i el dubte no valen... perquè el resultat és la mort.

A muerte es presenta com una successió d’esquetxos, fets des de la dansa contemporània, la performance, el vídeo i la música, que donen veu i forma a un joc macabre on el descans i el dubte no valen... perquè el resultat és la mort. És una proposta de Laura Morales i Greta García, les Germanes Gestring, en simbiosi des del 2013 per buscar nous camins creatius. Per aconseguir-ho s’inventen dos personatges -Aletra i Virtue- capaces de crear obres de dansa fusionant disciplines artístiques i col·laborant amb artistes de procedència diversa. L’espontaneïtat, el risc i el gust pel canvi es troben en l’ADN d’aquestes dues creadores.

A muerte se presenta como una sucesión de sketches, hechos desde la danza contemporánea, la performance, el vídeo y la música, que dan voz y forma a un juego macabro donde el descanso y la duda no valen... porque el resultado es la muerte. Es una propuesta de Laura Morales y Greta García, las Hermanas Gestring, en simbiosis desde 2013 para buscar nuevos caminos creativos. Para ello se inventan dos personajes -Aletra y Virtue- capaces de crear obras de danza fusionando disciplinas artísticas y colaborando con artistas de procedencia diversa. La espontaneidad, el riesgo y el gusto por el cambio se hallan en el ADN de estas dos creadoras.


FICHA ARTÍSTICA.-

Idea, creació i interpretació.- Laura Morales y Greta García
Il·luminació.- Benito Jiménez
Assistència en la dramaturgia.- Carolina Cebrino y Verónica Morales
Fotografia.- Carolina Cebrino
Música.- Creative Commons

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 24 de març de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació