AMEbA. DANSA

A càrrec de :Los Moñekos. AMEbA no és un tractat moral o polític sobre l’ésser humà. Si de cas, parla de l’amor, un tema seriós amb el qual, també, es pot fer humor.

A AMEbA, la música, la dansa, el teatre i la imatge es fonen a ritme de rock’n’roll i llums de colors. Expliquen fragments d’històries amb cançons. Creen un repertori experiencial. Ballen relats i canten lligant la veu al vent. AMEbA no és un tractat moral o polític sobre l’ésser humà. Si de cas, parla de l’amor, un tema seriós amb el qual, també, es pot fer humor. Comandant la nau de Los Moñekos, hi ha Sarah Anglada i Miquel Fiol, dos creadors que, per la seva formació i trajectòria professional, fluctuen entre la dansa i el teatre físic, entre l’humor i el surrealisme, entre l’ordre i el caos.

En AMEbA, la música, la danza, el teatro y la imagen se funden a ritmo de rock'n'roll y luces de colores. Explican fragmentos de historias con canciones. Crean un repertorio experiencial. Bailan relatos y cantan ligando la voz al viento. AMEbA no es un tratado moral o político sobre el ser humano. Si acaso, habla del amor, un tema serio con el que, también, se puede hacer humor. Comandando la nave de Los Moñekos, encontramos a Sarah Anglada y Miquel Fiol, dos creadores que, por su formación y trayectoria profesional, fluctúan entre la danza y el teatro físico, entre el humor y el surrealismo, entre el orden y el caos.

Fitxa artística
Los Moñekos, idea i direcció
Sarah Anglada, Miguel Fiol i Adriano Galante, interpretació
Enric Àlvarez i Los Moñekos, dramatúrgia
Adriano Galante i Los Moñekos, composició musical
Adriano Galante, espai sonor
Joana Serra, il·luminació
Victor Peralta, escenografia i vestuari
Alfred Mauve, fotografia
Distribució, Bernabé Rubio-Rotativa Performing Arts
Producció, Sandra Casals

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 7 d'abril de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació