HACK AND ART DAY#11. ARTS DIGITALS

La jornada és plena d'activitats, tallers i instal·lacions per experimentar amb les propostes més divertides en robòtica, mapping, visuals, etc.

El #HackandArt Day és la trobada d'Art Digital de L'Estruch Fàbrica de Creació. El públic és convidat a conèixer i provar les últimes creacions dels residents de L'Estruch i dels artistes digitals del moment. Es tracta d’una jornada plena d'activitats, tallers i instal·lacions per experimentar en primera persona les propostes més divertides en robòtica, mapping, visuals, etc.

Desenvolupament de la jornada
DE 18 a 20h:

Mostra de Mekong River Monsters: El paper dels smartphones a les Arts Visuals
Mostra de Ricardo Massari: LOOPZONE, pedals efecte loopers
Mostra de Cristina Pardo: arquitectures efímieres per a arts digitals
Mostra de Slidemedia: Mapping interactiu

El mateix dia al matí es realitzaran els workshops "possibilitats de dramatúrgies amb el teu smartphone!" amb Marina Prados i Paula Knüpling i "LOOPZONE: els pedals loopers a la música i l'art sonor", impartit per RICARDO MASSARI.

Mes informació i inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
>


El #HackandArt Day es el encuentro de Arte Digital de L’Estruch Fàbrica de Creació. El público es invitado a conocer y probar las últimas creaciones de los residentes de L'Estruch y de los artistas digitales del momento. Se trata de una jornada llena de actividades, talleres e instalaciones para experimentar en primera persona las propuestas más divertidas en robótica, mapping, visuales, etc. Para participar como artista o creador hay que dirigirse a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Más información facebook.com/mediaestruch y @mediaestruch en Twitter.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 26 de maig de 2018
Horari: De 18 a 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació