INSCRIPCIONS AL TALLER D'INTRODUCCIÓ A LA PRODUCCIÓ DE MÚSICA ELECTRÒNICA

A càrrec de :Aitor Galián " Howld"

Dilluns de 20 a 22h
Classes: 9, 16, 23 d'abril; 7, 21, 28 de Maig i 4, 11 i 18 de juny.
Màxim: 6 alumnes
Dirigit per Aitor Galián "Howld"

En aquest curs s'adquirirà els coneixements fonamentals per començar al món de la producció musical, així com la tecnologia utilitzada, nocions bàsiques de física del so, espectre i rang de freqüències, tècniques de producció, manipulació de samples, fx, filtres pas alt pas baix, utilització de compressors, mescla, equalització de sons per separat i conjunts, estructuració de cançons, automatitzacions, VST, introducció bàsica a la masterització, etc.

Les classes, seran de tipus teòriques i pràctiques s'utilitzaran els ordinadors amb els programes Ableton Live i Cubase, a més de diversos pluguins externs i VST.

La finalitat d'aquest taller és donar a conèixer les nocions indispensables perquè tot aspirant a productor musical aprengui a crear, explotar i plasmar la seva creativitat dins dels programes, crear el seu estil propi i desenvolupar-se com a artista.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
>
Tel. 93 717 10 26 (de 17 a 24h)
Places limitades

Preu85€

 Data i Horari: 

De dimarts 19 de desembre de 2017 a divendres 6 d'abril de 2018
Horari: A les 20 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació