CIRC EN FAMÍLIA. TALLER

Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals, infants i adults experimenten plegats el que significa ser un artista enmig de la pista.

Circ en Família és una activitat que permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals poden conèixer diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre d’altres. Aquest aprenentatge no només implica posar-hi molt d’esforç sinó també concentració i capacitat de treballar en equip. Realitzada en col·laboració amb l’Associació Tub d’Assaig, l’activitat ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.

Circ en Família es una actividad que permite que niños y adultos experimenten juntos lo que significa ser un artista en medio de la pista. Con la ayuda y la guía de auténticos profesionales pueden conocer diferentes técnicas: acrobacia, malabares, trapecio y palo chino, entre otros. Este aprendizaje no sólo implica poner mucho esfuerzo sino también concentración y capacidad de trabajar en equipo. Realizada en colaboración con la Associació Tub d’Assaig, la actividad enseña lo más elemental de las técnicas circenses de una manera divertida y participativa.

Fitxa artística:
A càrrec de Tub d’Assaig

Organitzadors:
Ajuntament de Sabadell i Associació Tub d’Assaig

Preu5€
edatFamiliar

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 19 de maig de 2018
Horari: A les 11 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Preus i venda d'entrades

5 €/família


VENDA D'ENTRADES

Més informació