CIUTATS EN DANSA

A càrrec d'Álvaro de la Peña. Ballarins i ballarines de la ciutat, sense experiència prèvia en el món coreogràfic, s’estrenen amb un espectacle de dansa creat en conjunt.

Ciutats en Dansa és un projecte de dansa social i comunitària liderat per Álvaro de la Peña, coreògraf i soci fundador de La Caldera. Persones de totes les edats i condicions, i de diversos barris de la ciutat, s’impliquen en crear una coreografia. No cal pas que tinguin cap experiència prèvia com a ballarins, es tracta de compartir, de viure la dansa intensament, sense límits ni imposicions. L’objectiu és fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i dinamitzar el teixit social a través de l’art. Després d’experiències a Barcelona (Barris en Dansa), el projecte ha arribat a Sabadell i l’espectacle generat entre tots i totes puja a l’escenari de L’Estruch. Amb música en directe, una cinquantena d’artistes de la ciutat s’estrena en el fascinant món de la dansa.

Ciutats en Dansa es un proyecto de danza social y comunitaria liderado por Álvaro de la Peña, coreógrafo y socio fundador de La Caldera. Personas de todas las edades y condiciones, y de varios barrios de la ciudad, se implican en crear una coreografía. No hace falta que tengan ninguna experiencia previa como bailarines, se trata de compartir, de vivir la danza intensamente, sin límites ni imposiciones. El objetivo es fomentar y fortalecer los vínculos de la comunidad y dinamizar el tejido social a través del arte. Después de experiencias en Barcelona (Barris en Dansa), el proyecto ha llegado a Sabadell y el espectáculo generado entre todos y todas sube al escenario de L'Estruch. Con música en directo, una cincuentena de artistas de la ciudad se estrena en el fascinante mundo de la danza.

Col·laborador: La Caldera

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 30 de juny de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

La Vela de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: La Vela de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació