ENVÀ. COMMEMORACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL CIRC

A càrrec d'Amer i Àfrica circ cia. Entre 250 quilos de palla i 125 quilos de massa humana, ambdós artistes es transfiguren en personatges que exploren el món de les relacions humanes.

“Tot és equilibri, desequilibri… o reequilibri”, afirmen Àfrica Llorens i El Amer, fundadors de la companyia de circ que porta el seu nom i que se centra en la investigació de la tècnica de mà a mà. Llorens prové del món de l’esport de competició, concretament del karate shokotan; Amer Kabbani és expert en circ i clown. Fusionant tècnica i precisió amb interpretació i posada en escena, presenten Envà, un espectacle fresc i impactant. Entre 250 quilos de palla i 125 quilos de massa humana, ambdós artistes es transfiguren en personatges que exploren el món de les relacions humanes.

Edat recomanada: per a tots els públics

IMPORTANT: Tenir en compte que la palla pot provocar una reacció al·lèrgica en aquelles persones amb sensibilitat


"Todo es equilibrio, desequilibrio... o reequilibrio", afirman África Llorens y El Amer, fundadores de la compañía de circo que lleva su nombre y que se centra en la investigación de la técnica de mano a mano. Llorens proviene del mundo del deporte de competición, concretamente del karate shokotan; Amer Kabbani es experto en circo y clown. Fusionando técnica y precisión con interpretación y puesta en escena, presentan Envà, un espectáculo fresco e impactante. Entre 250 kilos de paja y 125 kilos de masa humana, ambos artistas se transfiguran en personajes que exploran el mundo de las relaciones humanas

Edad recomendada: para todos los públicos

IMPORTANTE: Tener en cuenta que la paja puede provocar una reacción alérgica en aquellas personas con sensibilidad

Fitxa artística:
Amer i Àfrica, idea original
Amer Kabbani i Àfrica Llorens, intèrprets
Jorge Albuerne, Mirada externa
Karl Stets, Direcció
Ivan Tomasevic, il·luminació
Karl Stets, música

Durada: 45 min.

Col·laboradors:
De Mar a Mar - Pirineus de circ (POCTEFA), OSIC, IRLL, INAEM. La Central del Circ, APCC, Coopdecirc, Hameka, La Granerie, Zirkozaurre, La Cascade, Ateneu 9 Barris, La Bonita, l'Estruch, Can Gassol,
Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA. Amb el suport de la Central del Circ, La Grainerie, Hameka, Zirkozaurre.

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 21 d'abril de 2018
Horari: A les 19.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

La Vela de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: La Vela de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació