CURTMETRATGES DEL MECAL. CINEMA

Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona és un certamen cinematogràfic plenament consolidat, que enguany assoleix la 19ena edició. Amb una programació extensa, compta amb quatre seccions oficials a competició: Documental, Animació, Obliqua i Internacional; i també amb seccions paral·leles. Una d’aquestes darreres és la de Terror, on es mostra una tria de curts europeus de darrera fornada.

Es programen dos curts de ficció -un, espanyol i l’altre, canadenc-, un videoclip, un documental suís i dos curts d’animació que vénen de Bèlgica i Alemanya.

Rakijada (Nikola Ilic, Suïssa, 2016)
Documental, 19 min.
Cada maig se celebra el Rakijada: un campionat per veure qui pot beure més, mantener l’equilibri en pals de fusta i preparar la millor poció màgica de rakija, un licor de pruna. Un retrat d’un poblet chetnik tranquil que dóna un aire nou a l’esperit serbi, sense perdre mai l’humor característic dels Balcans.

Gosh (Jamie XX, 2015)
Videoclip, 5 min.
Videoclip de la cançó “Gosh” de Jamie XX.

Here Nor There (Julia Hutchings, Canadà, 2016)
Ficció, 15 min
Aquí ni allà - Una reunió misteriosa en un aparcament subterrani; l’enterrament d’una dona desapareguda durant uns anys; un actor que es fa passar per l’investigador privat que ha trobat el cadàver: res és el que sembla en aquest retrat íntim d’una familia destrossada per la pèrdua i la tragèdia personal.

69SEC (Laura Nicolas, Bèlgica, 2016)
Animació, 2 min.
69 Segons - Dins un quadrat, una parella s’acobla i remodula com en un trencaclosques.

Justicia Justiciera III Kungfu Karate Annihilator (Rafa Dengra, Espanya, 2016)
Ficció, 16 min.
Any 1988, el futur. El Món està governat per bandes de delinqüents punk. Un grup de científics crea una arma nuclear selectiva per tal de desfer-se’n.

Our Wonderful Nature - The Common Chameleon (Tomer Eshed, Alemanya, 2016)
Animació, 4 min.
La nostra meravellosa natura: El camaleó - Els hàbits alimentaris del camaleó com mai s'havia vist abans.
Mecal, el Festival Internacional de Cortometrajes y Animación de Barcelona es un certamen cinematográfico plenamente consolidado, que este año alcanza la 19ª edición. Con una programación extensa, cuenta con cuatro secciones oficiales a competición: Documental, Animación, Oblicua e Internacional; y también con secciones paralelas. Una de estas últimas es la de Terror, donde se muestra una selección de cortos europeos de última hornada.

Se programan dos cortos de ficción -uno, español y el otro, canadiense-, un videoclip, un documental suizo y dos cortos de animación procedentes de Bélgica y Alemania.

Rakijada (Nikola Ilic, Suiza, 2016)
Documental, 19 min.
Cada mayo se celebra el Rakijada: un campeonato para ver quién puede beber más, mantener el equilibrio en postes de madera y preparar la mejor poción mágica de rakija, un licor de ciruela. Un retrato de un pueblo chetnik tranquilo que da un aire nuevo al espíritu serbio, sin perder nunca el humor característico de los Balcanes.

Gosh (Jamie XX, 2015)
Videoclip de la canción “Gosh” de Jamie XX.

Here Nor There (Julia Hutchings, Canadá, 2016)
Ficción, 15 min
Aquí ni allá - Una reunión misteriosa en un aparcamiento subterráneo; el funeral de una mujer desaparecida durante años; un actor que se hace pasar por el investigador privado que ha encontrado su cadáver: nada es lo que parece en este retrato íntimo de una familia destrozada por la pérdida y la tragedia personal.

69SEC (Laura Nicolas, Bélgica, 2016)
Animación, 2 min.
69 Segundos - Dentro de un cuadrado, una pareja se acopla y remodula como en un puzle.

Justicia Justiciera III Kungfu Karate Annihilator (Rafa Dengra, España, 2016)
Ficción, 16 min.
Año 1988, el futuro. El Mundo está gobernado por bandas de delincuentes punk. Un grupo de científicos crea un arma nuclear selectiva, para acabar con ellos.

Our Wonderful Nature - The Common Chameleon (Tomer Eshed, Alemania, 2016)
Animación, 4 min.
Nuestra maravillosa naturaleza: El camaleón - Los hábitos alimenticios del camaleón como nunca se había visto antes.

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Dimecres 11 d'abril de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació