AI, CARAI!! TEATRE

Josep M. Benet i Jornet. Teatre Encert. És una comèdia amb missatge, una crítica a la societat en què el cèlebre dramaturg català va conjurar els seus fantasmes, dimonis, filies i fòbies.

Un periodista madur que s’està canviant de pis ha d’estar per un pare que gasta poca salut, per una nòvia que li posa les banyes amb el seu propi fill i per un amic que arriba d’atracar un banc i es vol refugiar a casa seva. Són els ingredients principals d’Ai, carai, un text de Josep Maria Benet i Jornet que es va estrenar el 1989 i que conté elements d’intriga i de vodevil. És un divertiment amb missatge, una crítica a la societat en la qual el cèlebre dramaturg català va conjurar els seus fantasmes, dimonis, filies i fòbies. El grup sabadellenc Teatre Encert torna a la comèdia, un gènere que coneix i domina.

Un periodista maduro que se está cambiando de piso debe velar por un padre que gasta poca salud, por una novia que le pone los cuernos con su propio hijo y por un amigo que llega de atracar un banco y se quiere refugiar en su casa. Son los ingredientes principales de Ai, carai, un texto de Josep Maria Benet que se estrenó en 1989 y que contiene elementos de intriga y de vodevil. Es un divertimento con mensaje, una crítica a la sociedad en la que el célebre dramaturgo catalán conjuró sus fantasmas, demonios, filias y fobias. El grupo sabadellense Teatre Encert vuelve a la comedia, un género que conoce y domina.

Fitxa artística:
Jaume Miquel, Gregori Sánchez, Jordi Martinez, Mònica Martínez, Esteve Monllor, intèrprets
Josep Salomó, director
M. Mercè Fisa, ajudant de direcció

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 17 de març de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació