FUTURO ANIMAL. CIRC

A càrrec de Twisting The Balance. Twisting the Balance, amb Leire Mesa com a mestra de cerimònies, porten el públic a visualitzar un espai de circ multidimensional.

Els éssers humans que viuen a l’altre costat del mur estan voluntàriament transformant els seus cossos en cossos d’animals. Twisting the Balance, amb Leire Mesa com a mestra de cerimònies, porten el públic a visualitzar un espai de circ multidimensional i amb perspectiva política. En ell, els processos de deshumanització de la societat actual es veuen reflectits en els culs de silicona, els murs mediàtics de desinformació, la dona trencada com a símbol del fracàs humà, els èxodes, els cossos de circ i la seva caducitat.

Edat recomanada: a partir de 10 anys.

Los seres humanos que viven al otro lado del muro están voluntariamente transformando sus cuerpos en cuerpos de animales. Twisting the Balance, con Leire Mesa como maestra de ceremonias, llevan al público a visualizar un espacio de circo multidimensional y con perspectiva política. En él, los procesos de deshumanización de la sociedad actual se ven reflejados en los culos de silicona, los muros mediáticos de desinformación, la mujer rota como símbolo del fracaso humano, los éxodos, los cuerpos de circo y su caducidad.

Edad recomendada: a partir de 10 años.

Fitxa artística:
Leire Mesa, performer i creadora circense
Edoardo Maria Virtú, performer i músic
Rolando San Martín, direcció i dramatúrgia
Thomas Derderian, disseny gràfic i vídeo

Durada: 1 h

Col·laboradors: Antic Teatre, La Central del Circ, BAD-Bilbaoeszena, Subtopia, Circus Cirkor, Konstnamnden, L’Estruch, Cirkorama

Preu10€

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 10 de març de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

La Vela de l'Estruch.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: La Vela de l'Estruch

planol


Com arribar-hi?

Més informació