MARATÓ CLÀSSICA DEL VII FESTIVAL DE TERROR. CINEMA

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell gaudeix d’un gran poder de convocatòria i es detecta un augment de públic en cada edició.

Un dels plats forts del Festival de Cinema de Terror de Sabadell és la Marató Clàssica, que es celebra any rere any a L’Estruch i que gaudeix d’un gran poder de convocatòria, com es pot comprovar amb l’augment de públic que es produeix en cada edició. La projecció d’enguany s’inicia amb la programació d’una pel·lícula low cost de producció catalana, seguida d’una marató de curts de terror i d’humor negre, dels curts finalistes del Concurs de Micrometratges i, per acabar, del plat fort de la sessió: la projecció d’una pel·lícula clàssica, que comptarà amb la presència d’un convidat especial, vinculat amb aquesta.

Uno de los platos fuertes del Festival de Cine de Terror de Sabadell es la Maratón Clásica, que se celebra año tras año en L'Estruch y que goza de un gran poder de convocatoria, como se puede comprobar con el aumento de público que se produce en cada edición. La proyección de este año se inicia con la programación de una película low cost de producción catalana, seguida de una maratón de cortos de terror y de humor negro, de los cortos finalistas del Concurso de Micrometrajes y, para terminar, del plato fuerte de la sesión: la proyección de una película clásica, que contará con la presencia de un invitado especial, vinculado a ésta.

Col·laboradors:
Ajuntament de Sabadell, Associació Veïnal Torreguitart, Walrus, Alliance Française, MECAL, Cineclub Sabadell, Fundació Gas Natural Fenosa, TerrorWeekend, Sabadell Comerç Centre, Spring, Cines Imperial, Terror Arreu de Catalunya (TAC)

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Divendres 9 de març de 2018
Horari: A les 16.30 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació