MECAL TERROR. CURTMETRATGES

Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona és un certamen cinematogràfic plenament consolidat, que enguany assoleix la 19ena edició. Amb una programació extensa, compta amb quatre seccions oficials a competició: Documental, Animació, Obliqua i Internacional; i també amb seccions paral·leles. Una d’aquestes darreres és la de Terror, on es mostra una tria de curts europeus de darrera fornada.

When Demons Die (Daniel Ruebesam, Alemanya, 2016)
Ficció, 19 min.
Quan els dimonis moren - En Joshua, un nen de 8 anys, mai ha sortit de casa seva per culpa d’unes criatures perilloses que viuen fora de Gorgers, la seva solitària granja.

Dolls (Keith Allott, Regne Unit, 2016)
Ficció, 4 min.
Nines - Mentre cuida a “l’estúpid” del seu germanet Jimmy, la Zoe sent una caixa de música des de la seva habitació. En anar a inspeccionar, es troba a en Jimmy assegut en una taula envoltat de nines. En Jimmy li explica que només es mouen quan la música es para; i tant que ho fan.

Blight (Brian Deane, Irlanda, 2015)
Ficció, 15 min.
Plaga - Un jove sacerdot és enviat a una illa remota per lluitar contra forces naturals obscures que amenacen a la comunitat.

Pesanta (Angel Varela, Espanya, 2015)
Ficció, 20 min.
La Mahr és una jove infermera que viatja al poble on passava els estius de la seva infància per tal de cuidar la seva tieta-àvia a la qual fa anys que no veu. Allà descobreix l’estat de paranoia que pateix l’àvia degut a la paràlisi del son.

Gryla (Tomas Heidar Johannesson, Islàndia, 2016)
Ficció, 7 min.
En un cas d’identitat equivocada, de viatge a les muntanyes, un home es troba amb “Gryla”, l’ogre més famós d’Islàndia.

Mecal, el Festival Internacional de Cortometrajes y Animación de Barcelona es un certamen cinematográfico plenamente consolidado, que este año alcanza la 19ª edición. Con una programación extensa, cuenta con cuatro secciones oficiales a competición: Documental, Animación, Oblicua e Internacional; y también con secciones paralelas. Una de estas últimas es la de Terror, donde se muestra una selección de cortos europeos de última hornada.

When Demons Die (Daniel Ruebesam, Alemania, 2016)
Ficción, 19 min.
Cuando los demonios mueren - Joshua, un niño de 8 años, nunca ha salido de su casa por culpa de unos peligrosos seres que viven fuera de su solitaria granja, Gorgers.

Dolls (Keith Allott, Reino Unido, 2016)
Ficción, 4 min.
Muñecas - Mientras cuida al “tonto” de su hermanito Jimmy, Zoe escucha una caja de música desde su cuarto. Al ir a inspeccionar se encuentra a Jimmy sentado en una mesa rodeado de muñecas. Jimmy le explica que solo se mueven cuando la música se para; pues claro que lo hacen.

Blight (Brian Deane, Irlanda, 2015)
Ficción, 15 min.
Plaga - Un joven sacerdote es enviado a una isla remota para luchar contra oscuras fuerzas sobrenaturales que amenazan a la comunidad.

Pesanta (Angel Varela, España, 2015)
Ficción, 20 min.
Mahr es una joven enfermera que viaja al pueblo donde pasaba los veranos de su infancia para cuidar de su tía abuela a la que hace años que no ve. Allí descubre el estado de paranoia que sufre la anciana debido a la parálisis del sueño.

Gryla (Tomas Heidar Johannesson, Islandia, 2016)
Ficción, 7 min.
En un caso de identidad equivocada, de camino a las montañas, un hombre se encuentra ante “Gryla”, el trol más famoso de Islandia.

Preu5€

 Data i Horari: 

Dia: Dimecres 7 de març de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació