DECONSTRUCCIÓN#3. DANSA

A càrrec de :Three Planes Collective. A DeConstrucción#3 es posa en evidència la manipulació no-lineal i imprevisible dels cossos, el temps i l’espai.

 

Three Planes Collective és un grup de tres ballarins free-lance que col·laboren amb coreògrafs de prestigi per crear noves peces de dansa contemporània. DeConstrucción#3 és el resultat del seu treball amb la coreògrafa i ballarina Isabel López, creadora inquieta i investigadora de diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment. La manipulació no-lineal i imprevisible dels cossos, el temps i l’espai caracteritzen DeConstrucción#3. Immersos en un intens diàleg, els intèrprets estableixen un lligam incert on és difícil discernir qui dirigeix i qui és dirigit, qui manipula i qui és manipulat, qui dóna suport i qui és suportat.

Three Planes Collective es un grupo de tres bailarines free-lance que colaboran con coreógrafos de prestigio para crear nuevas piezas de danza contemporánea. DeConstrucción#3 es el resultado de su trabajo con la coreógrafa y bailarina Isabel López, creadora inquieta e investigadora de diferentes disciplinas relacionadas con el cuerpo y el movimiento. La manipulación no-lineal e imprevisible de los cuerpos, el tiempo y el espacio caracterizan DeConstrucción#3. Inmersos en un intenso diálogo, los intérpretes establecen un vínculo incierto donde es difícil discernir quién dirige y quién es dirigido, que manipula y quien es manipulado, quien apoya y quién es soportado.

Fitxa artística:
Isabel López, concepte i coreografia original
Three Planes Collective (Finn Murphy i Emma Villavecchia), adaptació i interpretació Benny Goldmintz, música
Maria Ródenas i Adrien de Monès, fotografia

DIÀLEGS EN TRÀNSIT: petita mostra de DeConstrucion#3, el 2 de març a les 19 h a la sala d’exposicions de l’Acadèmia de Belles Arts.

PreuGratuït

 Data i Horari: 

Dia: Dissabte 3 de març de 2018
Horari: A les 21 h

{IAS_icalendar}


 Lloc: 

L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.
Adreça: c. de Sant Isidre, 140, 08208, Sabadell
Telèfon: 93 717 25 71
Web: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

planol


Com arribar-hi?

Més informació

Organitza:
Ajuntament de Sabadell.

Més informació:
Vídeo
Vídeo