BASKET BEAT, UN NOSALTRES ABANS QUE UN JO. DANSA

La singular orquestra té com a motor el ritme i la sonoritat que generen les pilotes de bàsquet, el seu instrument principal.

Dia: 24/02/2018 | Hora:21:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 21 h

Venda d'entrades

Big Band Basket Beat Barcelona inicia un nou camí amb un guió de temàtica universal i per a tots els públics. Un espectacle musico-teatral basat en el treball humà que fem a través de l’Associació Basket Beat. Volem portar a escena de manera crítica i divertida el conflicte que neix inevitable entre el jo i el nosaltres en aquesta sorollosa i opressiva societat de la immediatesa, el control i la desmesura. La Big Band Basket Barcelona vol explicar al món que la diversitat, l’art i la cultura ens pertany a tots.

“Basket Beat, un nosaltres abans que un jo” representa un pas endavant respecte a l’anterior espectacle de la BBBBB, d’un concert amb pilotes passem a un espectacle de sala, actual i directe on el llenguatge principal torna a ser a la música, però també hi tenen lloc la dansa, el teatre i la tecnologia. La proposta reflecteix les diferents influències musicals (rock, jazz, tradició clàssica, música ètnica i música urbana) dels integrants de la banda. Veus, percussions, teclats, instruments de vent i un sorprenent tubòfon vesteixen el ritme trepidant de les pilotes, que és l’eix que ho vertebra i unifica tot. A nivell visual la pilota és protagonista, amb tot tipus de trucs i acrobàcies. Però també veureu llums estroboscòpiques, dansa urbana i coreografies tribals; escoltareu sons i paisatges sonors que us sorprendran.

L’espectacle narra el viatge d’uns joves que, descontents i disconformes amb el món que els envolta i les perspectives de futur que els hi ofereix la societat contemporània, decideixen fer ús de la creativitat per convertir una pilota de bàsquet en agent per la transformació personal i social, reinterpretant-la com a instrument musical.

El teatre es converteix en una plaça pública on els joves de l'orquestra comencen barrejats amb el públic i conversant amb ell directament sobre l’espectacle que es desenvolupa sense tenir la consciència que ha començat . La proposta evoluciona combinant les intervencions dels joves amb el públic sobre el procés de creació i les seves vides amb escenas grupals teatrals i musicals. L’espectacle tracta temes universals com l'abús de l’autoritat i les prohibicions, l’ego, els conflictes, la buidor de l’èxit i el treball en equip entre altres coses. El públic participa des de diferents rols interactuant amb la història i el final de l’espectacle serà el començament de l’espectacle que tots junts han somiat.


FITXA ARTÍSTICA

Direcció Basket Beat: Josep Mª Aragay
Direcció Musical: David Sitges-Sardà
Direccií escènica: David Martínez
Intèrprets:Omar Acherrat, Josep Mª Aragay, Antonio Cabello, Marina de la Maza, Oumayma El Hichou, Anamí Freitas, Rubén Gómez, David Karim Djilali, Raúl Pérez, Neus Plana, Isma Safraoui, David Sitges-Sardà i Héctor Vaquero
Assessorament coreogràfic: Nora Sitges Sardà
Escenografia i il.luminació: Adrià Pinar
Construcció escenogràfica: Nafka
So: Carles Parra
Fotografia: Àlex Rademakers
Producció: Basket Beat
Producció ejecutiva: Ginesta Ferrer


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR