CIRC EN FAMÍLIA. TALLER

Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals, infants i adults experimenten plegats el que significa ser un artista enmig de la pista.

Dia: 27/01/2018 | Hora:11:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 11 h

Venda d'entrades

Circ en Família és una activitat que permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals poden conèixer diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre d’altres. Aquest aprenentatge no només implica posar-hi molt d’esforç sinó també concentració i capacitat de treballar en equip. Realitzada en col·laboració amb l’Associació Tub d’Assaig, l’activitat ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.

Circ en Família es una actividad que permite que niños y adultos experimenten juntos lo que significa ser un artista en medio de la pista. Con la ayuda y la guía de auténticos profesionales pueden conocer diferentes técnicas: acrobacia, malabares, trapecio y palo chino, entre otros. Este aprendizaje no sólo implica poner mucho esfuerzo sino también concentración y capacidad de trabajar en equipo. Realizada en colaboración con la Associació Tub d’Assaig, la actividad enseña lo más elemental de las técnicas circenses de una manera divertida y participativa.

Fitxa artística:
A càrrec de Tub d’Assaig

Organitzadors:
Ajuntament de Sabadell i Associació Tub d’Assaig


Organització:
Associació de circ Tub d'assaig.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR