AUTORRETRATO DE UN CAPITALISTA ESPAÑOL. TEATRE

A càrrec d'Alberto San Juan. Alberto San Juan gosa pujar a escena en solitari per fer un repàs lúdic i descarnat d’una societat injusta fins la crueltat.

Dia: 27/01/2018 | Hora:21:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 21 h

Venda d'entrades

«L’octubre de 2012 em veig sense feina i amb grans deutes. Un home de mitjana edat i bona posició social tastant de sobte el sabor de l’exclusió. “Què ha passat aquí?”, em pregunto angoixat. Autorretrato de un joven capitalista español és la recerca de possibles respostes». Així presenta Alberto San Juan un espectacle autobiogràfic que la crítica ha qualificat de “valent, irònic, intel·ligent, documentat i potent” (Culturamas). Membre fundador de la companyia Animalario i premi Goya al millor actor pel seu paper a la pel·lícula Bajo las estrellas, San Juan gosa pujar a escena en solitari per fer un repàs lúdic i descarnat d’una societat injusta fins la crueltat.

«En octubre de 2012 me veo sin trabajo y con grandes deudas. Un hombre de mediana edad y buena posición social probando de pronto el sabor de la exclusión. "¿Qué ha pasado aquí?", me pregunto angustiado. Autorretrato de un joven capitalista español es la búsqueda de posibles respuestas». Así presenta Alberto San Juan un espectáculo autobiográfico que la crítica ha calificado de "valiente, irónico, inteligente, documentado y potente" (Culturamas). Miembro fundador de la compañía Animalario y premio Goya al mejor actor por su papel en la película Bajo las estrellas, San Juan se atreve a subir a escena en solitario para ofrecer un repaso lúdico y descarnado de una sociedad injusta hasta la crueldad.

Fitxa artística:
Alberto San Juan, autor, director i intèrpret
Diseño de iluminación y técnico en gira
RAÚL BAENA


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR