LA VELA. HISTÒRIES DEL CIRC

La companyia Sifó proposa un espectacle per descobrir i conèixer l’anatomia de la carpa, tot repassant la història del circ.

Dia: 03/02/2018 | Hora:18:30h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: La Vela de l'Estruch. Veure Plànol

Horari: A les 18.30 h

Venda d'entrades

Un circ es un gran envelat que acull espectadors al seu interior i ofereix espectacles inoblidables. També és un espai de convivència i quotidianitat per a una tropa d’artistes que converteixen aquest receptacle immens en casa seva i fan, del circ, la seva vida. La companyia Sifó proposa un espectacle per descobrir i conèixer l’anatomia de la carpa, tot repassant la història del circ. Presenten així tots els personatges que hi treballen i hi viuen, mostren com es preparen, assagen i es relacionen entre ells. Es pot gaudir d’una experiència lúdica, educativa i, sobretot, divertida, mentre s’exploren diferents disciplines circenses.

Un circo es una gran carpa que acoge espectadores en su interior y ofrece espectáculos inolvidables. También es un espacio de convivencia y cotidianeidad para una tropa de artistas que convierten este receptáculo inmenso en su casa y hacen, del circo, su vida. La compañía Sifó propone un espectáculo para descubrir y conocer la anatomía de la carpa, repasando la historia del circo. Presentan así a todos los personajes que trabajan y viven en él, muestran cómo se preparan, ensayan y se relacionan entre ellos. Se puede disfrutar de una experiencia lúdica, educativa y, sobre todo, divertida, mientras se exploran diferentes disciplinas circenses.

A càrrec de la Companyia Sifó


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR