BORDERS (SÍN TÍTULO). ASSAIG OBERT

A càrrec de :Marina Colomina i Liz Peterson

Dia: 15/12/2017 | Hora:18:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 18 h

Borders (sin título) és un nou treball en desenvolupament sobre el veure, la transformació i els límits que governen els nostres cossos, identitats i històries.

La comèdia clàssica d'Aristófanes "Els Núvols" presenta un cor de deeses de forma canviant que entramen els esdeveniments de l'obra. En un estat de perpètua transformació receptiva, el cor núvols encarnen el que veuen. En tant que són les deesses de la retòrica i dels pensaments -que es manifesten- els núvols donen forma a veritats amagades i transgredeixen els límits ètics amb arguments intel·ligents.

A Borders (sin título) Marina Colomina i Liz Peterson adapten l'acusació del sofísme d'Aristòfanes per posar els núvols al centre de l'acció i preguntar-se: com ens veiem més enllà de les estructures que ens regeixen i com donem forma al pensament?

Aquesta mostra de treball en procés és la culminació d'una residència d'un mes a l'Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, a Sabadell.

Recerca i el desenvolupament de Marina Colomina, Liz Peterson i Matt Smith, amb la consulta d’Ame Henderson.

Produït per Public Recordings i Events In Real Time. Creat amb el suport de l’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu i La Poderosa.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR