PARTICIPA AL TALLER ANATOMIA D’UN ESPECTACLE!

A càrrec de :Hansel Cereza

A partir de: 14/11/2017   Fins: 22/12/2017 | Hora:17:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


Obrim una convocatòria per participar al taller ANATOMIA D’UN ESPECTACLE, una idea de HANSEL CEREZA impulsada i produïda per l’Estruch (Ajuntament de Sabadell). Aquest projecte brinda l’oportunitat a conèixer en profunditat i de manera transversal el procés de creació d’un espectacle sota un guiatge de luxe, el director d’escena Hansel Cereza, fundador de la Fura dels Baus i col·laborador de Cirque de Soleil.

A través d’aquest projecte els participants aprendran a col·laborar en la producció d’un espectacle en gairebé totes les seves vessants, és a dir, des de la transversalitat. La formació d’intèrpret en el seu dia a dia sovint es centra bàsicament en les eines interpretatives. Anatomia d’un espectacle obre en canal el procés de creació per atendre tots els elements d’una posada en escena, és a dir, una mirada escènica de 360°. Els participants plantejaran i prendran decisions des de qüestions tècniques com el disseny d’il·luminació a la dramatúrgia de la peça. El procés de creació culminarà el dia 23 de febrer amb l’exhibició d’un espectacle a La Vela de l’Estruch.

Qui és Hansel Cereza?
Un dels grans incentius del taller és poder treballar colze a colze amb Hansel Cereza i el seu equip artístic que acompanyaran als participants en aquesta experiència. Al llarg de trenta-cinc anys d’experiència, l’artista Hansel Cereza ha innovat des de l’experimentació col·lectiva per explorar noves propostes i tendències artístiques en el món de l’espectacle. La seva trajectòria va arrencar als anys 80 amb el teatre radical i d’avantguarda en el context de la Fura dels Baus, companyia de la qual n’és membre fundador i amb la que treballà al llarg de 20 anys com a creador i director escènic. Cereza ha dirigit espectacles de dansa, teatre, circ i accions performàtiques en diferents esdeveniments a nivell local com internacional. Ha pogut experimentar amb diferents formats i tendències artístiques en països d’arreu del món. Actualment, forma part de l’equip creatiu de la nova producció, Love, de Cirque du Soleil a Las Vegas, en la qual ha dirigit les coreografies.

A qui va adreçat?
Cerquem joves que es s’estiguin formaran en arts escèniques (dansa, circ, teatre), però que encara no hagin accedit al món professional.

Quan i on?
El projecte participatiu tindrà lloc del 29 de gener al 23 de febrer a les instal·lacions de l’Estruch. Les sessions estan programades els dilluns, dimecres i divendres a la tarda. Els horaris són susceptibles a canvis i es poden consensuar amb els participants.

Què s’ha de fer per participar-hi?
Els interessats hauran d’enviar un currículum a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per poder entrar en el procés de selecció. La convocatòria per participar ja està oberta i la data límit és el 15 de desembre de 2017.

Per més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i el telèfon 937172571 (demaneu per Salut Tarruell)


Organització:
L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5