MASTER CLASS. FESTIVAL EL MÉS PETIT DE TOTS

A càrrec de :Omar Meza i Yutaka Takei. Taller de dansa per a artistes

A partir de: 16/11/2017   Fins: 17/11/2017 | Hora:10:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 10 h

Omar Meza va néixer a Mèxic, on va estudiar dansa clàssica, contemporània, improvisació i danses folclòriques. El 1999 crea a Granada DA.TE Danza, amb l'objectiu i la il·lusió d'acostar la dansa a tots els públics. La companyia és pionera en crear espectacles per a la primera infància i realitza un treball d'investigació i creació frec a frec amb pedagogs i mestres.

Yutaka Takei va néixer a Fukuoka, al Japó. El seu treball de recerca del cos el va fer iniciar en la pràctica de la gimnàstica rítmica, esportiva i d'alt nivell. Amb 22 anys es va traslladar a França per unir-se al Centre Nacional de Dansa Contemporània a Angers. La seva vida artística creix mentre obre nous canals creatius, augmentant els intercanvis i experiències amb diferents artistes.
OBSERVACIONS:

Accés per rigorós ordre d’inscripció

Informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Organització:
LASALA Miguel Hernández. Teatre infantil i juvenil.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5