HE VINGUT A OBLIDAR LA MEVA REALITAT (VIDEOJOC). ARTS VISUALS. FESTA MAJOR 17

A càrrec d'Arcadi Bages aka OPI FAI

Dia: 01/09/2017 | Hora:21:30h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: Sala d’exposicions de l’Estruch. Veure Plànol

Horari: A les 21.30 h

Arcadi Bages aka OPI FAI , "He Vingut a Oblidar la Meva Realitat" (videojoc)

"He Vingut a Oblidar
la Meva Realitat", és un joc d'exploració i introspecció ambientat en una macrodiscoteca dins d'un món cyberpunk que tracta sobre la
necessitat d'escapar de la nostra alienada i monòtona realitat quotidiana a través de consumir productes d'oci o substàncies psicoactives.

A mesura que naveguem per passadissos i pistes de ball ens sentirem interpel·lats a qüestionar-nos la gran quantitat de temps que passem relacionant-nos virtualment a través de pantalles o l'ús de les drogues com a recurs per connectar amb els altres en el món real. És un passeig a través del ritme frenètic i hipnòtic de la música electrònica que ens convida a reflexionar sobre les nostres "opcions" sexo-afectives: monogàmia tradicional, consum sexual o relacions obertes.

Malgrat superficialment ens condueixi a córrer i oblidar, és un joc que ens encoratja a para-nos a pensar sobre les nostres vides i la nostra societat occidental.

Arcadi Bages Amat (Vilafranca del Penedès, 1983) Na Pai i Opi Fai. Tinc un trastorn múltiple de personalitats creatives, no em puc centrar en una modalitat artística concreta. L'avantatge és que sóc superpolifacètic, sé fer una mica de tot. La contrapartida és que no sóc bo en res. Finalment he trobat una mica de consol creatiu en els videojocs que em permeten utilitzar qualsevol modalitat artística i a més a més, fer-les interactives!

https://sites.google.com/site/opifai/home


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR