QUI DIUEN QUE SÓC (INTERVENCIÓ SONORA). ARTS VISUALS. FESTA MAJOR 17

A càrrec de :Txe Roimeser

Dia: 01/09/2017 | Hora:22:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 22 h

Txe Roimeser, qui diuen que sóc (intervenció sonora)
Nau B de l'Estruch

Traduccions entre veu i
text d'allò que interpel·la els cossos, etiquetes i definicions alienes.

S'enmarca dins el projecte "tot just estic aprenent a parlar", aquest consisteix en la recerca i realització d'exercicis que modifiquin la meva relació amb la veu -com a eina per l'assignació de gènere-, el cos i l'escriptura. Utilitzant codis apresos i integrats, sense haver estat analitzats prèviament, i que consisteixen en mètodes de control i de significació dels cossos.

Parteix de la importància de la veu en el moment de la comunicació, com aquesta transcendeix a la lectura del cos i implica elements culturals imposats que estableixen un imaginari col·lectiu basat en etiquetes i convencions socials.

Txe Roimeser (Girona, 1991) es yo en tercera persona. Vive y trabaja en Barcelona, donde, con Bellas Artes y un CFGS de Gráfica Impresa en la espalda, está cursando el Máster de Arte Sonoro en la Universidad de Barcelona. Recientemente designado transcyborg ha realizado performances con Neil Harbisson (Queens Museum, NY y Taller de Tabakov, Cadaqués), Moon Ribas o Valérie Prôt y ha participado de muestras en: la Sala la Coma, Cassà; Hangar en Barcelona, en el ciclo P.I.G.S. o recientemente en la Capella de Sant Roc de Valls dentro del ciclo preparado por Pilar Bonet.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR