NO HAY VOZ. ARTS VISUALS

A càrrec d'Irati Ironiza

Dia: 25/11/2017 | Hora:19:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 19 h

No hay voz és un exercici de posicionament. Parteix de l'anàlisi del flux perseverant de discursos i imatges propis que defineix la nostra societat actual. Les peces construïdes, enteses com actituds que es converteixen en formes, responen com a punts de fuga del corrent d'informació que ens envolta i excedeix. "Entenc el silenci com a resposta. L'estar callat porta a que s'atengui al so alhora que s'escolta el silenci. Atendre el silenci és escoltar el que usualment s'escapa, el que passa desapercebut. Per això cal aturar l'activitat que és urgent i dirigeix. El silenci esdevé una pausa per a l'observació carregada d'intenció".

Irati Inoriza (Bilbao, 1992) Actualment desenvolupa el màster en recerca i Creació Artística per la UPV / EHU i va realitzar estudis de performance dirigits per Tomas Ruller en VUT (República Txeca). Ha realitzat diverses residències com Bilbao Art o Farm Cultural Park a Sicília. Ha participat mitjançant vídeo-instal·lacions i performances de mostres com Intransit a Madrid; Eremuak, Festival Iturfest, Sala Rekalde a Bilbao; o Festival Malamut a la República Txeca.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR