CULTURA COOPERATIVA I TRANSFORMACIÓ DE LA CIUTAT. CONFERÈNCIA

Públic, activistes i professionals debatem què necessitem i volem per enfortir el sector i transformar la ciutat, amb el teló de fons de l’Economia Social i Solidària.

Dia: 16/06/2017 | Hora:18:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 18 h

Des del Teler Cooperatiu conjuntament amb la companyia Al Galliner, el Festival Embassa't, Can Capablanca i el Laboratori Social Metropolità, amb la complicitat de L'Estruch us emplaçem a participar d'aquest debat. Una jornada per reivindicar-nos i pensar en gran!

Us proposem un espai de debat a partir de quatre experiències d'àmbits culturals diferents però amb un mateix denominador comú, l'Economia Social i Solidària, i les seves pràctiques com a eina i mètode per a impulsar la cultura. Quatre experiències que volen ser un exemple i una motivació de possibles noves propostes des del públic, des de l'activisme o des de l'àmbit més professional per transformar la ciutat i el sector cultural. Transformar Sabadell fent que la cultura sigui reconeguda com una eina de cohesió, de construcció d'una ciutat crítica i activa, d'expressió i altaveu de les necessitats i inquietuds de la gent; reconeixent-li també un paper de motor econòmic, arrelat i transformador.

Cal posar fil a l'agulla, en xarxa, amb complicitat entre els diferents agents! Gestió comunitària, cooperatives d'usuaris/es, finançament col·lectiu i cooperatiu, facilitats i eines institucionals, formació, coordinació, acompanyament a noves iniciatives, clàusules socials,... que confrontin un panorama cultural atomitzat, sense estratègia conjunta, finançat pels bancs que desnonen i les elèctriques que escanyen, amb constants traves burocràtiques i menysteniment municipal.

Un espai de debat i treball que ha de ser un punt de partida perquè Sabadell sigui un referent cultural, una ciutat que impulsi, mimi i reconegui el seu potencial de producció, cració i difusió cultural!

Llançem aquesta proposta des de la humilitat, empesos per la necessitat (i la inquietud) i amb l'esperança de multiplicar! Llegiu-ho així ;)

Altres organitzadors: Teler Cooperatiu, Ateneu Cooperatiu del Vallès, Can Capablanca, AlGalliner i Laboratori Social Metropolità.
Col·laboradors : Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu


Organització:
Can Capablanca Casal Independentista de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR