NA NARA. CONCERT. 30 NITS I MÉS...

Dia: 01/07/2017 | Hora:22:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 713 68 77 | Lloc: EstruchBar. Veure Plànol

Horari: A les 22 h

Na Nara neix a partir de l'admiració de cadascun dels seus components per a la música i la dansa tradicional de l'Àfrica de l'oest.

Olek, Jan, Coteman, German, Alba i David es combinen per ballar, cantar i tocar una amplia diversitat d'instruments tots tradicionals de l'Àfrica de l'oest.

Amb el bagatge de més de 10 anys en l'estudi d'aquesta música tradicional d'alguns dels seus components, l'objectiu del conjunt és aprofitar els coneixements de cada integrant per confeccionar un repertori que resulti atractiu per a tot tipus de públic.

La proposta que Na Nara pretén oferir, en els seus inicis, és un espectacle visual i sonor molt dinàmic, on la dansa i la interpretació es combinen amb cançons tradicionals acompanyats en tot moment per una amplia diversitat d'instruments. Entre tots aquests, els més coneguts són els de percussió, com el Djembé. Però dins l'espectacle tindran especial protagonisme els instruments melòdics que, per altre banda no són tant coneguts com és el Balafón i el Kamele N'gonyi.


Organització:
Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR