CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ART DIGITAL A MEDIAESTRUCH

A partir de: 03/03/2017   Fins: 22/03/2017 | Hora:09:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


RESIDÈNCIES D'ART DIGITAL A MEDIAESTRUCH.
INFORMACIÓ GENERAL DE LA CONVOCATÒRIA

Període: octubre
2017 a febrer 2018

L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compta amb diferents espais de residència i de difusió escènica.

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ART DIGITAL A MEDIAESTRUCH PER AL PERÍODE OCTUBRE 2017 - FEBRER 2018

Les companyies que siguin seleccionades en aquesta convocatòria podran accedir, segons projecte i disponibilitat, a d'altres serveis del centre com són: sales d'assaig, medialab, espai multimèdia , teatre o allotjaments, QUE SEMPRE S'HAURÀ DE COMPARTIR AMB ALTRES ARTISTES.

LA CONVOCATÒRIA RESTARÀ OBERTA DEL 3 AL 22 DE MARÇ DE 2017. ELS PROJECTES SELECCIONATS ES FARAN PÚBLICS EL 31 DE MARÇ DE 2017 AL WEB DE L'ESTRUCH www.lestruch.cat.


MediaEstruch es l'àrea de l'Estruch Fàbrica de Creació especialitzada en investigació, desenvolupament i innovació en l'art digital i la tecnologia. Disposa d'un MediaLab equipat amb material tecnològic per a la producció de propostes escèniques multimèdia i una sala d'assaig de 9 x 11 metres amb magatzem annex, projector i pantalla de projecció. Els residents de MediaEstruch poden fer ús de l'espai Medialab i del seu equipament, de la sala d'assaig i de l'espai de treball del coworking creatiu. La residència ofereix també allotjament gratuït i conclou amb una mostra oberta del projecte desenvolupat per l'artista.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
BASES DE LA CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ART DIGITAL
FITXA DE SOL·LICITUD PER A RESIDÈNCIES D'ART DIGITAL
MATERIAL MEDIALAB

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5