NETA INU NI, O PERRO DORMIDO. ARTS VISUALS

A càrrec de Claudia Rebeca Lorenzo

Dia: 22/07/2017 | Hora:19:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 19 h

El projecte NETA INU NI, o perro dormido pretén elaborar una anàlisi dels elements significatius que apareixen en els haiku dels escriptors Kobayashi Issa i Matsuo Basho per a posteriorment traduir-lo materialment en textos, dibuixos, vídeos i escultures. L'esperit del haiku en la quotidianitat, el que passa aquí i ara sense excloure res, és el que la Clàudia Rebeca Lorenzo posa en pràctica en materialitzar el treball al taller i a l'hora de fixar els temes a tractar en el procés, que no són temes en si, sinó l'entrada de la realitat en forma material.

Claudia Rebeca Lorenzo s'ha format en el PEI MACBA (Barcelona) i és llicenciada i màster per la UPV/EHU (Bilbao) i recentment a Kalostra (Sant Sebastià). Ha participat en exposicions com Escultura, a la Sala Municipal d'Exposicions de Barakaldo, o a Between Cultures, a Wangijing North River Park North Gate (Shiyou, Xina).El proyecto NETA INU NI, o perro dormido pretende elaborar un análisis de los elementos significativos que aparecen en los haiku de los escritores Kobayashi Issa y Matsuo Basho para posteriormente traducirlos materialmente en textos, dibujos, videos y esculturas. El espíritu del haiku en lo cotidiano, lo que sucede aquí y ahora sin excluir nada, es el que Claudia Rebeca Lorenzo pone en práctica al materializar el trabajo en el taller y a la hora de fijar los temas a tratar en el proceso, que no son temas en sí, sino la entrada de la realidad en forma material.

Claudia Rebeca Lorenzo se ha formado en el PEI MACBA (Barcelona) y es licenciada y máster por la UPV/EHU (Bilbao) y recientemente en Kalostra (San Sebastián). Ha participado en exposiciones como Escultura, en la Sala Municipal de Exposiciones de Barakaldo, o en Between Cultures, en Wangijing North River Park North Gate (Shiyou, China).


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR