THE SAVAGE MIND. ARTS VISUALS

A càrrec de David Martínez Suárez

Dia: 22/07/2017 | Hora:17:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 17 h

El títol The Savage Mind prové d'una de les obres principals de Claude Levi Strauss, publicada el 1962, i en ella es parla del terme bricoleur: aquell que treballa amb les mans, usant materials reciclats pertanyents a alguna ruïna del passat per resignificar-los. El projecte de David Martinez Suárez parteix dels dos últims anys de treball en què ha explorat diferents nivells d'interpretació en relació al llenguatge, donant respostes materials a necessitats immaterials; el medi com a missatge, partint de la relació entre cos i objecte.

David Martinez Suárez (Gijón, 1984) és llicenciat i màster per la UPV/EHU (Bilbao). El 2016 el seu treball s'ha exposat a la Sala Rekalde i a la Galeria Carreras Múgica (Bilbao) i a la Galerie Lisi Hämmerle (Bregenz, Àustria).


El título The Savage Mind proviene de una de las obras principales de Claude Levi Strauss, publicada en 1962, y en ella se habla del término bricoleur: aquel que trabaja con las manos, usando materiales reciclados pertenecientes a alguna ruina del pasado para resignificarlos. El proyecto de David Martinez Suárez parte de los dos últimos años de trabajo en los que ha explorado diferentes niveles de interpretación en relación al lenguaje, dando respuestas materiales a necesidades inmateriales; el medio como mensaje, partiendo de la relación entre cuerpo y objeto.

David Martinez Suárez (Gijón, 1984) es licenciado y máster por la UPV/EHU (Bilbao). En 2016 su trabajo se ha expuesto en la Sala Rekalde y la Galería Carreras Múgica (Bilbao) y en la Galerie Lisi Hämmerle (Bregenz, Austria).


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR