BRODAS JUNIOR 1.1. DANSA

A càrrec de la CIA. Brodas Bros. Brodas Bros ha impulsat la creació d'una companyia de joves i presenta l'espectacle que tots plegats han concebut i desenvolupat.

Dia: 03/06/2017 | Hora:21:00h | Preu: 5 € | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 21 h

Venda d'entrades

Brodas Bros ha impulsat la creació d'una companyia de joves a la qual vol transmetre els seus coneixements sobre dansa i cultura urbana, i també sobre la professió artística en general. Ara presenten el treball realitzat al llarg de tot el curs amb un grup de 18 joves entre 10 i 16 anys i ho fan en forma d'espectacle, titulat Brodas Junior 1.1, que aplega diferents coreografies i improvisacions. Els joves han pogut viure tot el procés creatiu des del minut zero per experimentar el que significa bastir tot un muntatge escènic i conèixer els passos a seguir i les dificultats a superar.Brodas Bros ha impulsado la creación de una compañía de jóvenes a la que quiere transmitir sus conocimientos sobre danza y cultura urbana, y también sobre la profesión artística en general. Ahora presentan el trabajo realizado a lo largo de todo el curso con un grupo de jóvenes entre 10 y 16 años y lo hacen en forma de espectáculo, titulado Brodas Junior 1.1, que reúne diferentes coreografías e improvisaciones. Los jóvenes han podido vivir todo el proceso creativo desde el minuto cero para experimentar lo que significa construir todo un montaje escénico y conocer los pasos a seguir y las dificultades a superar.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR