AUGMENTED DRUM MACHINE. NOUS FORMATS

L'instrument musical de Josecarlos Florez és un artefacte de capacitats ampliades gràcies a la tecnologia, que el doten de noves formes d'interacció.

Dia: 26/05/2017 | Hora:17:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 17 h

Augmented Drum Machine (Caixa de Ritmes Augmentada) és l'instrument musical poc convencional de Josecarlos Florez, un artefacte de capacitats ampliades gràcies a la tecnologia, que el doten de noves formes d'interacció. En ell conflueixen el so, la robòtica i la il·luminació led, i està format per un set de bateria d'acrílic, braços robòtics, tires led, controlador MIDI i un sistema de control fet a mida amb programaris de codi obert (Pure Data i Arduino).Augmented Drum Machine (Caja de Ritmos Aumentada) es el instrumento musical poco convencional de Josecarlos Florez, un artefacto de capacidades ampliadas gracias a la tecnología, que le dotan de nuevas formas de interacción. En él confluyen el sonido, la robótica y la iluminación led, y está formado por un set de batería de acrílico, brazos robóticos, tiras led, controlador MIDI y un sistema de control hecho a medida con programarios de código abierto (Pure Data y Arduino).


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR