DIANA MEDINA. NOUS FORMATS

En la seva presentació de final de residència, Diana Medina convida a experimentar amb el propi cos a través de diverses instal·lacions.

Dia: 26/05/2017 | Hora:17:30h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: De les 17.30 a les 19 h

Diana Medina investiga els processos cerebrals que porten a la sinestèsia. En la seva presentació de final de residència convida a experimentar amb el propi cos a través de diverses instal·lacions a l'entorn de l'Art Sonor. Seran instal·lacions de diverses tècniques multimèdia que buscaran generar confusions de percepció i alteracions de la consciència. Cadascuna de les peces gira al voltant d'una idea sinestèsica.Diana Medina investiga los procesos cerebrales que llevan a la sinestesia. En su presentación de fin de residencia invita a experimentar con el propio cuerpo a través de diversas instalaciones en torno al Arte Sonoro. Serán instalaciones de diversas técnicas multimedia que buscarán generar confusiones de percepción y alteraciones de la conciencia. Cada una de las piezas gira alrededor de una idea sinestésica.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR