MECAL A LA FRESCA. CINEMA

El Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona presenta a Sabadell el bo i millor de la seva collita de ficció, animació i videoclips.

Dia: 17/06/2017 | Hora:22:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 22 h

Qualitat, diversitat i originalitat són trets distintius del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, que és considerat un dels certàmens més consolidats del país. A Sabadell es presenta el bo i millor de la seva collita de ficció, animació i videoclips.

La nit del dissabte 17 de juny té lloc una sessió de curtmetratges i animacions a l'aire lliure a L'Estruch. Es projecten un videoclip, una animació i tres ficcions procedents de Bèlgica, Suècia i Palestina.

L'ours noir (Méryl Fortunat-Rossi, Xavier Seron; Bèlgica, 2015)
Ficció, 27 min.
Regla núm. 1: No donin menjar als óssos. Regla núm. 2: No s'acostin a menys de 100 metres. Regla núm. 3: No sorprenguin els óssos. Regla núm. 4: Portin al seu gos lligat amb una corretja. Ara que coneixen les regles, els desitgem una feliç estada al parc natural de l'ós negre.

Witch Doctor (The Staat, 2013)
Videoclip, 3 min.
Videoclip de la cançó Witch Doctor de la banda holandesa The Staat.

Kung Fury (David Sandberg, Suècia, 2015)
Ficció, 30 min.
La historia transcorre el 1985 a la ciutat de Miami. El Kung Fury, un detectiu expert en arts marcials, viatja en el temps per matar el pitjor criminal de tots els temps: Kung Fuhrer Hitler.

Helping Helps (Happy Tree Friends, Ep. 3, 2000)
Animació, 2 min.
Aquest episodi de Happy Tree Friends introdueix Splendid, un superheroi que fa més mal que bé.

Ave Maria (Basil Khalil, Palestina, 2015)
Ficció, 15 min.
La rutina diària de silenci i pregària de les monges del convent de les Germanes de la Caritat es veu interrompuda quan una família de colons jueus truca a la seva porta per demanar ajuda després d'haver-se estavellat contra el mur del convent.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR