CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES D'ARTS VISUALS I PERFORMANCE

A partir de: 05/02/2018   Fins: 05/03/2018 | Hora:09:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol


L'Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell amb més de vint anys de trajectòria que cobreix un ampli espectre de la pràctica artística contemporània. L'Estruch es distingeix per cercar la permeabilitat entre disciplines com la dansa, el circ, les arts visuals, la performance, l'experimentació sonora o el desenvolupament tecnològic. Els seus resultats nodreixen el circuit artístic internacional però també d'altres àmbits com ara el social, l'acadèmic, industrial, etc.

Nauestruch és l'àrea especialitzada en arts visuals i performance, amb especial interès en propostes al voltant de polítiques del cos.

PER SOL·LICITAR UNA RESIDÈNCIA consulteu les Bases d’aquesta convocatòria que trobareu al final a l’apartat: DOCUMENTS RELACIONATS i empleneu la fitxa de sol·licitud que hi ha en aquest mateix apartat i envieu-la per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant el dossier del projecte (no superior a 3M)

LA CONVOCATÒRIA RESTARÀ OBERTA DEL 5 DE FEBRER AL 5 DE MARÇ DE 2018. ELS PROJECTES SELECCIONATS ES FARAN PÚBLICS EL 23 DE MARÇ DE 2018 AL WEB DE L'ESTRUCH www.lestruch.cat


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Documents relacionats:
CAT - BASES CONVOCATÒRIA RESIDÈNCIES ARTS VISUALS
CAT - Fitxa sol·licitud residències Arts Visuals
EN - CALL FOR VISUAL ARTS & PERFORMANCE RESIDENCES
EN - Residency application form
ES - BASES CONVOCATORIA RESIDENCIAS ARTES VISUALES
ES - Ficha solicitud residencias Artes Visuales

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5