HACK & ART DAY #10. ARTS DIGITALS

La jornada estarà centrada en el misticisme, en la presència d’una fe en l’era digital i en la creació, mitjançant les tecnologies, de nous mites.

Dia: 04/11/2017 | Hora:17:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 17 h

El Hack And Art Day #10 arriba a la desena edició plenament consolidat com a cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l’art digital a Sabadell. El públic pot experimentar i jugar, sense barreres, amb una sèrie de prototips, instal·lacions d’art digital i tallers pràctics.

Aquesta vegada el #HackAndArt estarà centrat en el misticisme, en la presència d’una fe en l’era digital i en la creació, mitjançant les tecnologies, de nous mites, àngels i dimonis. Serà una jornada plena d’instal·lacions i de visuals, que culminarà amb la presentació de la peça Fidels, del col·lectiu Amix i Amats, un concert-performance multimèdia.

TALLERS (de 18 a 21 h)
- Reciclar o Reinventar: Taller pràctic on els participants podran donar-li vida de nou als seus aparells i electrodomèstics, ja sigui reparant (si ho veiem possible) o convertint-ho en alguna cosa nou de manera creativa. Aprendrem a utilitzar algunes eines i materials bàsics d’electrònica per identificar on està el problema, i si és possible ho repararem junts.
Dirigit a tot tipus de públic que vulgui donar-li un nou ús a algun aparell que tingui per casa. No és necessària experiència prèvia i en Mediaestruch tindrem tots els materials per a reparar o reinventar .
Impartit per Andrés Costa: Artista visual i nous medis, Integrant del col·lectiu Ene-ene ex-residents del Mediaestruch. Gratis.

- Construcció d’instruments DIY El ja conegut col·lectiu de electrònica Familiar DIY portarà alguns dels seus aparells que es poden construir i portar-los a casa amb un 20% de descompte durant la jornada: més informació: < http://famfest.info/>
+ informació i inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
>

Mostra (de 18 a 21 h):
D’instal·lacions, prototips i projectes d’artistes. És una trobada entre artistes i amb el públic on es poden testejar i gaudir dels seus projectes en procés o ja acabats. És obert a tothom, si ets artista o t’agradaria ensenyar algun aparell, vídeo, instal·lació, etc. posa’t en contacte amb nosaltres per mostrar-ho durant la jornada.

+ informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.>


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR