MECAL. CURTMETRATGES

La sessió de tardor a L’Estruch inclou nou de les propostes més originals i agosarades que s’han pogut veure durant la dinovena edició del Mecal.

Dia: 25/10/2017 | Hora:21:00h | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 21 h

Venda d'entrades

El Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, ofereix, edició rere edició, una oportunitat única de gaudir dels millors curtmetratges de producció nacional i internacional, minuciosament seleccionats segons estrictes criteris de qualitat. La sessió de tardor a L’Estruch inclou nou de les propostes més originals i agosarades que s’han pogut veure durant la dinovena edició del certamen. Es projectarà un videoclip, cinc curtmetratges de ficció i tres d’animació, procedents del Regne Unit, Espanya, Finlàndia, Rússia, Xina i França.

Waste (Laura Sisteró Carmona i Alejo Levis, Espanya, 2016)
Ficció, 16 min.

Residus - Cinc noies reten culte a un estrany llapis que apareix aleatòriament en els calaixos del pis en què viuen aïllades.

Halko (Teemu Nikki, Finlàndia, 2016)
Ficció, 11 min.

El cogombre - La directora de la pel·lícula demana a l’actor que aparegui despullat, però aquest té massa per ensenyar.

Decorosa (Enrique Buleo, Espanya, 2016)
Ficció, 13 min.

La Decorosa guarda una disfressa d’esquelet a l’armari de la seva habitació, entre les camises de dormir. D’això tracta l’amor.

Kolschik (Leningrad, Rússia, 2017)
Videoclip, 04 min.

Videoclip de la cançó “Kolschik” de la banda russa Leningrad.

The Good Mother (Sarah Clift, Regne Unit, 2016)
Ficció, 06 min.

La bona mare - Una mare mexicana emprèn un viatge èpic al llarg del país, deixant de banda les seves idees polítiques. L’objectiu? Trobar la pinyata perfecta per a l’aniversari del seu únic fill.

Amor de mono (Trimono, Espanya, 2015)
Animació, 05 min.

Humans, ja que no sabeu com solucionar els vostres propis problemes, els micos subnormals venim a repartir justícia i elegància amb el nostre estil sexi tropical. Ja esteu trigant en comprar una canoa, la necessitareu!

One Minute Art History (Cao Shu, Xina, 2015)
Animació, 02 min.

Història de l’art en un minut - La història de l’art és un relat on s’explica què va succeir en el passat, però no pot explicar on rauen les noves oportunitats. Mantenir-se a l’espera, igual que el propi art, és una absurditat, una mena de conducta eterna sense cap tipus de propòsit ni fi.

Birdy Wouaf Wouaf (Ayce Kartal, França, 2016)
Animació, 04 min.

Ocellet bub bub - Birdy és un ocell adorable, estimat i consentit per la seva família. Però el dia que Birdy comença a bordar, el seu pare el fa fora de casa. A partir d’aquest moment, li succeiran un seguit de desgràcies, fins que es troba amb una altra ocelleta que rauca.

Estribillo (César Tormo, Espanya, 2016)
Ficció, 04 min.

Una adolescent assaja una cançó a la seva habitació. El seu pare entra i discuteix amb ella, obligant-la a composar la cançó com ell pensa que s’ha de fer. El pare vol que faci les tornades de tres parts. Ella vol fer-les a la seva manera.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Més informació:
Informació venda d'entrades

Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR