HACK AND ART DAY #9 + CINESTESIA, DISPOSITIU PER UNA ALGORITMIA DEL COS DEL COLECTIVO ENE_ENE. ASSAIG OBERT

Dia: 17/06/2017 | Hora:18:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71 | Lloc: Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 18 h

HACK & ART DAY #9 +
CINESTESIA, Dispositiu per una algoritmia del cos del COLECTIVO ene_ene


El
Hack&Art Day de MediaEstruch, una jornada de mostra i experimentació tecnològica amb prototips, interactius i creacions en viu, arriba a la novena edició. Per als creadors, curiosos i makers, la jornada comença al matí, quan desenvoluparan els seus prototips en companyia d'altres makers. Les inscripcions es poden fer a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A partir de les 18h el públic general podrà gaudir dels prototips i instal·lacions presentades. Durant el Hack&Art Day, el Colectivo ene_ene, resident de MediaEstruch, presentarà la seva darrera creació: Cinestesia, un projecte col·laboratiu resultat d'una sèrie d'investigacions i experiments sobre la relació del cos amb la tecnologia. Cinestesia compta amb un sistema modular open source de monitoreig de moviment per a un o més cossos i un disseny d'artefactes robòtics que suggereixen gestos humans. Tot acaba materialitzant-se en una performance.

El Hack And Art Day de 2017: el 17 de juny, oferirà una alternativa de programació al Sónar Barcelona. Essent les mateixes dates, se centrarà en una programació d'Art Digital i innovació, així com en propostes musicals electròniques. Pretén ser un "Sónar sabadellenc"El Hack&Art Day de MediaEstruch, una jornada de muestra y experimentación tecnológica con prototipos, interactivos y creaciones en vivo, llega a la novena edición. Para creadores, curiosos y makers, la jornada comienza por la mañana con el fin de desarrollar prototipos en compañía de otros makers. Las inscripciones se pueden hacer en: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A partir de las 18h el público general podrà experimentar con los prototipos y las instalaciones presentadas. Durante el Hack&Art Day, el Colectivo ene_ene, residente de MediaEstruch, presentarán su última creación: Cinestesia, un proyecto colaborativo resultado de una serie de investigaciones y experimentos sobre la relación del cuerpo con la tecnología. Cinestesia cuenta con un sistema modular open source de monitoreo de movimiento para uno o más cuerpos y un diseño de artefactos robóticos que sugieren gestos humanos. Todo acaba materializándose en una performance.

El Hack And Art Day de 2017: el 17 de junio, ofrecerá una alternativa de programación al Sónar Barcelona. Siendo las mismas fechas, se centrará en una programación de Arte Digital e innovación, así como en propuestas musicales electrónicas. Pretende ser un "Sónar sabadellense"


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR