PARAULA O RITME: TALLER DE TRADUCCIÓ ELECTRÒNICA. JORNADA: DESPRÉS DE LA CALMA, LA TEMPESTA. ARTS VISUALS

A càrrec d'Irma Marco

Dia: 25/02/2017 | Hora:16:00h | Preu: gratuït | Telèfon: 93 717 25 71|Lloc:Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. Veure Plànol

Horari: A les 16 h

Artista transdisciplinar que transita des dels llenguatges i recursos propis (com són el collage, la remescla, o l'autoedició) al món contemporani, Irma Marco proposa la participació en un experiment amb música electrònica. A través d'estratègies amb les que està investigant actualment, en concret usant programari d'interpretació d'imatges, convida a treballar amb el text com a imatge tipogràfica, la seva traducció al sonor i, per tant, amb totes les translacions semàntiques que aquí succeeixen.

Irma Marco (València, 1981) llicència en Belles Arts i amb un Màster a la UPV, ha exposat i tocat en llocs com Matadero (Madrid), Konvent Zero (Berga) o el Gutter Fest (Barcelona) i ha col·laborat en publicacions com Los Archivos de Beaviour d'Hola Edicions junt amb Josuè Coloma.Artista transdisciplinar que transita desde los lenguajes y recursos propios (como son el collage, la remezcla, o la autoedición) al mundo contemporáneo, Irma Marco propone la participación en un experimento con música electrónica. A través de estrategias con las que está investigando actualmente, en concreto usando software de interpretación de imágenes, invita a trabajar con el texto como imagen tipográfica, su traducción a lo sonoro y, por tanto, con todas las traslaciones semánticas que ahí suceden.

Irma Marco (Valencia, 1981) licencia en Bellas Artes y con un Máster en la UPV, ha expuesto y tocado en lugares como Matadero (Madrid), Konvent Zero (Berga) o el Gutter Fest (Barcelona) y ha colaborado en publicaciones como Los Archivos de Beaviour de Hola Ediciones junto con Josué Coloma.


Organització:
Ajuntament de Sabadell.


Com arribar-hi:
Autobusos urbans: (www.tus.es)
Parades properes
Embarcador L5 L8 L55 F5
Francesc Macià L1 L3 L5 L8 L55 F1 F5

Afegeix l'activitat al teu mòbil


Capturant aquest codi QR
amb la càmara del teu smartphone
podràs afegir el lloc, telèfon, adreça,...
de l'activitat al calendari del teu mòbil

 Informació Codis QR